Summer in the States

Väki vähenee, pidot paranee!

Kuvat osoitteesta: https://www.flickr.com/photos/126139885@N06/with/14706726407/

Ei olisi kyllä uskonut, että reissu on jo siinä vaiheessa, jolloin alan laskemaan päiviä työkauden päättymiseen. Enää alle 3 viikkoa jäljellä, jonka jälkeen kuukauden loma Floridassa voi alkaa. Sesongin lopun läheneminen on näkynyt jo monella tapaa Noah’s Arkilla. Moni työntekijä on jo päättänyt kesänsä Dellsissä ja palannut takaisin kotimaahansa. Tämän lisäksi osa puistosta on jo suljettu ja aukioloajatkin ovat kaventuneet jo tunnilla. Viimeisen viikon aikana työnteon lisäksi on tapahtunut myös kahden vapaapäivän verran tekemistä…

Ensimmäinen vapaapäivä osui viime keskiviikolle, jolloin oli tarkoituksena lähteä paikalliselle Devil’s Lakelle Tommin, Aven, Aleksandrin ja Vanessan kanssa. Tietenkin meidän vapaapäivätuurilla kyseisenä päivänä koettiin jälleen yksi kaatosade + ukkosmyrsky, jonka vuoksi kyseinen reissu jäikin tekemättä. Reissun sijaan päätimme käydä paikallisella ostarilla Tanger-Outletissa, jonka jälkeen suuntasimme Brat Houseen syömään isommalla porukalla, joka koostui pääosin paikallisista työkavereista. Loppu vapaapäivä kuluikin kotosalla Floridan reissun suunnitelun- sekä kouluasioiden hoitamisen äärellä. Tähän mennessä olemme Janin kanssa päässeet jo hieman kärryille siitä, mitä syyskuu ja Floridan rannikko tuo tullessaan!

Toinen vapaapäivä sijoittui sunnuntaille, jolloin suunnitelma ja sen toteutus onnistui enemmän kuin loistavasti. Päätimme lähteä käymään Wisconsinin pääkaupungissa, Madisonissa päivävisiitillä, mutta samalle päivälle osui muutaman muun vapaapäivä, josta innostuneena päätimme lähteä reissuun jo lauantaina töiden jälkeen. Iltamyöhään saavuttuamme Madisoniin löysimme itsemme keskeltä elokuvista ympäristöä; paikallisen Collegen opiskelija-asuntolakommuunista eli ”fraternitysta”. Tämän opiskelijatalon nimi on ”Kappa Eta Kappa”. Kyseinen talo oli yhteensä neljässä eri kerroksessa, joka koostui suuresta oleskeluhuoneesta, keittiöstä sekä uskomattoman hienosta ”bilekellarista”. Talo oli kuin kopio collegeen sijoittuvista elokuvista… Vietettyämme yön Kappa Eta Kappassa lähdimme aamupalan kautta kohti paikallista BestBuy-kauppaa, josta sain vihdoin ja viimein ostettua kauan haaveilemani GoPro-kameran. Kaupan jälkeen suuntana oli Wisconsin Badgers-yliopistojoukkueen jalkapallostadion, jossa kyseinen joukkue pelasi näytösottelun. Tunnelma stadionilla oli hieno, vaikkakin se ei ollut edes puolillaan täynnä. Ottelun seuraamisen lisäksi aikaa kului huomattavasti sääntöjen selittämisessä Tommille ja Avelle ;)..

Ottelun jälkeen Madisonin viimeinen etappi oli paikallinen ostoskeskus West Towne Mall, josta ostimme Tommille vihdoinkin oikean puhelimen eli iPhonen. Suoraan sanottuna, enpä muista nähneeni Tommia yht innostuneena aikaisemmin kuin päivänä, jolloin hän sai upouuden puhelimen hyppysiinsä.

Palatessamme Dellsiin päätimme lähteä vielä ”iltauinnille” Lake Deltonin joenuomaan, joka on myös tunnettu korkeista kallioistaan ja hyppypaikoistaan (vaikkakin hyppypaikka on kiellettyä aluetta). Tommin kanssa jäimme lillumaan järveen emmekä välittäneet hyppäämisestä, joka osoittautuikin aivan oikeaksi ratkaisuksi, sillä ystävämme, jotka lähtivät hyppäämään törmäsivät paikalliseen ”viranomaiseen”, joka muistutti nelikkoa sakolla.

Eilen maanantaina työnantajamme Noah’s Ark järjesti ”turistibileet” teemalla illanistujaiset paikallisessa Buffalo Bill’s- ravintolassa, jossa nähtiin toinen toistaan upeampia kopioita turisteista. Tämä päätti hyvin viimeisen viikon tarinat ja narinat.. Tällä viikolla onkin luvassa… TÖITÄ… ja ehkä yksi vapaapäivä perjantaille…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

63 + = 72