Summer in the States

Halfway there.. Puoliväli ylitetty

Taas on yksi viikko pyörähtänyt ja nyt on semmonen juttu, että koko reissun puoliväli on jo ylitetty. Tällä viikolla vapaapäiviä kertyi kaksi ja molempina päivinä oli runsaasti ohjelmaa. Tämä blogipäivitys onkin omistettu pelkästään noille kahdelle vapaapäivälle.

Kuvat osoitteesta: https://www.flickr.com/photos/126139885@N06/

Viime perjantaina päivän suunnitelmaan kuului päiväreissu noin tunnin ajomatkan päähän yhteen Wisconsinin suosituimmista turistikohteista. Kyseessä on ”House on the Rock” (www.houseontherock.com), joka on todella hieno ja iso ”museo” tai joku sen tapainen.. Kyseessä oli varsin eriskummallinen kokonaisuus kaiken maailman keräilyesineitä aina vuodesta 1897 asti.

Kiven päälle rakennettu ”talo” koostui kolmesta isosta osiosta, joista ehdimme reilussa neljässä tunnissa katsastamaan ainoastaan kaksi ensimmäistä.  Pitemmittä puheitta reissusta annan suoraan linkin reissun kuviin, josta kukin voi tehdä johtopäätökset minkälainen paikka kyseessä oli. Kuvakollaasiin mahtuu myös hieno video siitä, kuinka säikäytetään Elias oppikirjamaisesti 😉

House on the Rock

https://www.flickr.com/photos/126139885@N06/sets/72157645242141728/

Reissun jälkeen tulimme kämpille Ravinaan vain vaatteet vaihtaaksemme, jonka jälkeen suuntasimme paikallisen ravintola Marleysin pihalle ja rantalentopallokentälle. Parin tunnin hikisen mittelön jälkeen päätimme lähteä Lake Deltonin kurajärven uintireissun kautta Ravinan Spa-osastolle, jossa kävimme yhdessä Roopen ja Eliaksen kanssa veljellisesti samassa kylvyssä. Kylpemisen jälkeen lähdimme juhlistamaan Siirin syntymäpäiviä Harbour Pointiin tyttöjen asuntolaan. Päivä oli varsin tapahtumarikas sekä uuvuttava..

Vapaapäivän jälkeen seurasi taas neljä tavallista työpäivää, jonka jälkeen keskiviikkona oli toisen vapapaäivän vuoro. Tämän päivän ohjelmaan kuului aamupala paikallisessa Dinerissa, jonka jälkeen lähdimme yhdessä Tommin, Aven ja Aleksandrin kanssa paikalliseen hupikeskukseen Mt.Olympukseen (http://www.mtolympuspark.com/) Mt.Olympus sisältää huvipuistolaitteita sekä niin sisä- kuin ulkovesipuistoaltaita. Ensiksi päätimme lähteä testaamaan kolme ”hulluksi” tituuleerattua puuvuoristorataa; Cyclop, Zeus sekä paljon kehuja kerännyt Hades 360. Vuoristoradat olivat toinen toistaan kovempia, joista ylivoimaisesti kovin ja hienoin oli viimeisin eli Hades. Youtubesta löytyi hyvä clippi kyseisestä vuoristoradasta: https://www.youtube.com/watch?v=RTd1X3de_u4

Vuoristoratojen jälkeen suuntasimme vesipuolelle, jossa hyvin äkkiseltään totesimme ettei vesipuisto vedä läheskään vertoja (lukuunottamatta poreammetta) työpaikkaamme Noah’s Arkiin. Vetonaulana tosin mainittakoon mainio ”Poseidon’s Rage” -hyökyaaltokone, joka yllätti kerta toisensa jälkeen.

Tämän vapaapäivän ansiosta sai taas hyvää lisäboostia seuraavaa työpäivää varten. Työpäiviä kertyykin seuraavaksi yhteensä 8 päivän verran ennen seuraavaa vapaapäivää, koska päätin antaa vapaapäiväni Eliakselle. Ensi viikon bloggauksessa onkin siis pääsääntöisesti luvassa tavallista arkea sekä mahdollisesti jotakin ekstraa!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

+ 61 = 62